Alla hem är unika och personliga och det är något som vi ska värna om. Ditt hem bör vara personligt för att du ska trivas och må bra och för att hemmet ska avspegla just dig som bor där. Du kan välja att inreda ditt hem precis som du själv vill, men är du en musikalfantast kan det vara en härlig idé att använda dina favoritmusikaler som inspiration.

Trollkarlen från Oz, Cats, The Rocky Horror Picture Show, Mary Poppins, Moulin Rouge, Chicago eller The Phantom of the Opera – vilken är din favorit? Med så många musikaler som har producerats genom åren är det kanske svårt att välja just en som du tycker bäst om. Genom att kombinera dina favoritmusikaler med tidlösa inredningstrender kan du skapa en vacker tavelvägg med posters från dina musikaler. Du kan även blanda musikalposters med bilder på natur, instrument eller annat som håller samma tema. Hos Gallerix hittar du många fina posters med teman som passar väl ihop med olika musikaler.

Använd dig av ramar

Att köpa posters och ramar separat är oftast mycket billigare än att köpa en vanlig tavla. Med posters kan du också själv välja vilken typ av ram du vill ha, vilken färg den ska vara och vilken typ av material.

Vi rekommenderar att du använder dig av just ramar för att hänga upp dina posters. Det blir både snyggare och mer hållbart i längden, samtidigt som det blir enklare för dig att skapa en snygg tavelvägg. Här kan du med fördel blanda ramar i olika storlekar, så att din vägg blir extra speciell.

Relaterade inlägg